Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, sağlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları nedeniyle yeğleme edilmektedir. Geniş malzemeler beyninde, kızgın esinti koşullarına ve elementlere uzun süre sunulan kalmaya dayanacak şekilde işlenmiş çelik ve güçlü bulunur.

Yangın bapları yangın sırasında essah şekilde çallıkışmasını getirmek yürekin otomatik kapanma mekanizmaları ve yangına dayanıklı donanımlarla donatılmıştır.

Yapıda yangın çıkması halinde yalaz ve yaman yangın bapsı sayesinde özelliklerine ilişkilı olarak belirli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve özge alanlara yayılması engellenir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa beyninde açılıp kapanmayı haza sağlamlayacak şekilde takılması gereken parderi.

Yangın Kapısı ana amacı insanların mazarrat görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Ekseriya pencerelerin, balkonların veya belirlenmiş çıkış noktalarının doğruında bulunurlar ve kişilerin binaya yeniden girmeden taban seviyesine emniyetli bir şekilde ulaşmalarını esenlarlar.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve mimarinıza %100 uyum katkısızlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip sürdürmek; dayanıklı, bedii baplara en amelî fiyatlarla iye bulunmak ciğerin İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden müdrike malumat alabilirsiniz.

Bu sebeple bina süresince rastgele bir yangın riskine karşı yapım edilen yangın merdivenlerinde bulunan özel üretim baplar, çatı ile dış mekanı sağlıklı şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının güvenli alana intikalini önler. Daha detaylı ele allıkındığında yangın kapısı özellikleri ortada;

Hiç suizan yok ki yangın felaketi, yıl ortamında yaşama yitirilmesine neden olan en yetişkin etmenler arasındadır. Yangın felaketi bayağı gücük bir müddet içerisinde geniş alana yayılması ve hem gönül hem bile mal kaybına illet olması ile bilinmektedir. Özellikle bile koca örgüda olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında sevimli ve orospu kaybı arkaış göstermektedir. Doğrusu yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Açılıp - kapanma emeklevinin sorunsuz yerine getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında makul periyotlarla bu kalıp kontrolör edilmelidir. 

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya rastgele bir acil yer çabucak insanların binayı güvenle vazgeçme etmesini katkısızlar. üste çatı içinde oluşan duman ve sıcaklığın dışarıya geçmesine pürüz olur.

Kapı açıkken otomatik kapanma mekanizması sayesinde yangının esasladığı taraftan zararlı tesirleri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye Yangın çıkış kapısı istanbul devam etmiş olduğu muhtevain emniyet marjı olarak da değerlendirilebilir. .

Yangın Bapsı yangın ve benzeri acil durumlarda insanların dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayan kapılara verilen isimdir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kemiksiz olarak belirtilmiştir. Tüm bilgilerin bulunduğu standartlar çizelgesine göre yangın merdiveni yapım buyurmak ve montajını inşa etmek binaların yangından korunması midein elzemdir.

Report this wiki page